Arhiveeri projekt või lõpeta selle jälgimine
Korrasta nimekirja midagi kustutamata: arhiveeri lõpetatud projekt või lõpeta projekti jälgimine, kui sa seda enam ei vaja.
Kumbki toiming ei kustuta projekti – need muudavad ainult sinu isiklikku nimekirja.
- Arhiveeri see projekt – projekt liigub sinu nimekirjas jaotisse Arhiveeritud projektid. See jääb kõigile avatuks; valik Taasta see projekt arhiivist toob selle tagasi.
- Lõpeta selle projekti jälgimine – projekt eemaldatakse sinu nimekirjast. See jääb süsteemi kõigi teiste jaoks alles ja saad selle lingi kaudu uuesti avada.
Kuidas
Enamik neist toimingutest on kaitstud: esmalt lülita jaotise Seaded kastis Juurdepääs sisse valik Lülita sisse hõlbustusrežiim – selle all olevad nupud muutuvad aktiivseks. Seejärel klõpsa nuppu ja kinnita. Mõlemad valikud leiad ka jaotise Minu projektid projektikaardi hammasratta menüüst.

Projekti kõigi jaoks eemaldamiseks vt Kustuta projekt.
Uuendatud 3. november 2026