Dzēsiet savu kontu
Dzēsiet savu Planning.Wedding kontu savā profilā.
- Lapas augšdaļā pie sava attēla atveriet Tavs profils.
- Sadaļā Dzēst kontu ieslēdziet apstiprināšanu.
- Ievadiet savu pašreizējo paroli un apstipriniet.
Reģistrējāties, izmantojot Google, Facebook vai Apple, un nekad neiestatījāt paroli? Jūsu parole tika nosūtīta sveiciena e-pastā; varat to arī iestatīt sadaļā Mainīt paroli.
Projekti tiek kopīgoti, izmantojot to saites: pirms dzēšanas pārliecinieties, ka cilvēkiem, ar kuriem plānojat, ir pilnas piekļuves saite uz katru projektu, ko vēlaties saglabāt.
Atjaunināts 2026. gada 3. novembris