Dzēsiet projektu
Dzēsiet projektu visiem, kas tam seko.
Soli pa solim
1. solisAtbloķējiet darbības
Lielākā daļa šo darbību ir aizsargātas: vispirms sadaļas Iestatījumi lodziņā Pieejamība ieslēdziet Ieslēgt pieejamības režīmu — zem tā esošās pogas kļūs aktīvas.
2. solisDzēsiet
Noklikšķiniet uz Dzēst šo projektu un apstipriniet. Projekts tiek noņemts visiem, kas tam seko, un jūs atgriežaties projektu sarakstā.

Padomi un svarīgas piezīmes
- Ikviens, kam ir pilnas piekļuves saite, var dzēst projektu — kopīgojiet šo saiti tikai ar cilvēkiem, kuriem uzticaties.
- Iepriekš izveidotās kopijas ir atsevišķi projekti, un tās tiek saglabātas.
- Vienkārši vēlaties noņemt projektu no sava saraksta? Tā vietā arhivējiet to vai pārtrauciet tam sekot.
Atjaunināts 2026. gada 3. novembris