Elimina el teu compte
Elimina el teu compte de Planning.Wedding des del perfil.
- Obre El teu perfil des de la teva foto, a la part superior de la pàgina.
- A Elimina el compte, activa la confirmació.
- Escriu la contrasenya actual i confirma.
T'has registrat amb Google, Facebook o Apple i mai no has establert una contrasenya? La teva contrasenya es va enviar al correu electrònic de benvinguda; també en pots establir una a Canvia la contrasenya abans.
Els projectes es comparteixen mitjançant els seus enllaços: abans d'eliminar el compte, assegura't que les persones amb qui organitzes el casament tinguin l'enllaç amb accés complet de cada projecte que vulguis conservar.
Actualitzat el 3 de novembre del 2026