Cancel·la la teva subscripció
Atura la subscripció del teu negoci — què passa amb els teus perfils i com tornar.
Pas a pas
Pas 1Obre la cancel·lació
A la teva pàgina d’empresa, dins d’Informació de facturació, fes clic a Cancel·la la subscripció.
Pas 2Confirma-ho
Fes clic a Cancel·la la subscripció i elimina la subscripció i confirma-ho. Rebràs un correu electrònic informant-te que la subscripció s’ha cancel·lat.
Què passa després
- Els teus perfils d’empresa desapareixen immediatament dels resultats de cerca.
- La subscripció s’atura immediatament, sense cap abonament per a la resta del mes.
- Els perfils no s’eliminen: pots reactivar-los amb Renova la subscripció o eliminar-los tu mateix amb Elimina aquest negoci.
Consells i notes importants
- Si tornes més endavant, començaràs una nova subscripció sense una nova prova — consulta Subscripció i prova gratuïta.
- Vols deixar de pagar només un perfil? Elimina’n la llicència — consulta Llicències per a diversos perfils.
Actualitzat el 3 de novembre del 2026