Fiók törlése
Törölje Planning.Wedding-fiókját a profiljából.
- Nyissa meg a Profilod menüpontot az oldal tetején található fényképéről.
- A Fiók törlése menüpontban kapcsolja be a megerősítést.
- Írja be jelenlegi jelszavát, majd erősítse meg a törlést.
Google-, Facebook- vagy Apple-fiókkal regisztrált, és soha nem állított be jelszót? A jelszavát az üdvözlő e-mailben küldtük el; először a Jelszó módosítása menüpontban is beállíthat egyet.
A projektek a hozzájuk tartozó linkeken keresztül oszthatók meg: törlés előtt győződjön meg róla, hogy a közös tervezésben részt vevő személyek rendelkeznek minden olyan projekt teljes hozzáférésű linkjével, amelyet meg szeretnének tartani.
Frissítve: 2026. november 3.