Projekt archiválása vagy követésének megszüntetése
Tartsa rendben a listáját törlés nélkül: archiváljon egy befejezett projektet, vagy szüntesse meg egy már nem szükséges projekt követését.
Egyik művelet sem törli a projektet – csak az Ön saját listáját módosítják.
- Projekt archiválása – a projekt a listájában a(z) Archivált projektek részbe kerül. Mindenki számára továbbra is megnyitható; a(z) Projekt visszaállítása az archívumból visszahelyezi.
- Projekt követésének megszüntetése – a projekt eltűnik a listájából. A rendszerben mindenki más számára továbbra is elérhető marad, és a hivatkozásával visszatérhet hozzá.
Hogyan
A legtöbb ilyen művelet védett: először kapcsolja be a(z) Akadálymentes mód bekapcsolása lehetőséget a(z) Beállítások menüpont Hozzáférés mezőjében – az alatta lévő gombok aktívvá válnak. Ezután kattintson a gombra, és erősítse meg a műveletet. Mindkét lehetőség megtalálható a projektkártya fogaskerékmenüjében, a(z) Projektjeim résznél is.

Ha egy projektet mindenki számára szeretne eltávolítani, lásd: Projekt törlése.
Frissítve: 2026. november 3.