Projekt törlése
Töröljön egy projektet mindenki számára, aki követi azt.
Lépésről lépésre
1. lépésA műveletek feloldása
A legtöbb ilyen művelet védett: először kapcsolja be a(z) Akadálymentes mód bekapcsolása lehetőséget a(z) Beállítások menüpont Hozzáférés mezőjében – az alatta lévő gombok aktívvá válnak.
2. lépésTörlés
Kattintson a(z) Projekt törlése lehetőségre, majd erősítse meg. A projekt minden követője számára eltávolításra kerül, Ön pedig visszatér a projektjei listájához.

Tippek és fontos tudnivalók
- A teljes hozzáférésű hivatkozással bárki törölhet egy projektet – ezt a hivatkozást csak olyanokkal ossza meg, akikben megbízik.
- A korábban készített másolatok különálló projektek, és megmaradnak.
- Csak szeretné eltávolítani a saját listájából? Inkább archiválja vagy szüntesse meg a követését.
Frissítve: 2026. november 3.