Ištrinkite savo paskyrą
Ištrinkite savo „Planning.Wedding“ paskyrą savo profilyje.
- Puslapio viršuje spustelėkite savo nuotrauką ir atidarykite Jūsų profilis.
- Skiltyje Ištrinti paskyrą įjunkite patvirtinimą.
- Įveskite dabartinį slaptažodį ir patvirtinkite.
Registravotės naudodami „Google“, „Facebook“ arba „Apple“ ir niekada nenustatėte slaptažodžio? Slaptažodis buvo išsiųstas pasisveikinimo el. laiške; taip pat pirmiausia galite jį nustatyti skiltyje Keisti slaptažodį.
Projektai bendrinami naudojant jų nuorodas: prieš ištrindami paskyrą įsitikinkite, kad žmonės, su kuriais planuojate, turi visos prieigos nuorodą į kiekvieną projektą, kurį norite išsaugoti.
Atnaujinta 2026 m. lapkričio 3 d.