Archyvuokite projektą arba nebesekite jo
Sutvarkykite sąrašą nieko neištrindami: archyvuokite užbaigtą projektą arba nebesekite nebereikalingo.
Nė vienas veiksmas projekto neištrina – pakeičiamas tik jūsų asmeninis sąrašas.
- Archyvuoti šį projektą – projektas perkeliamas į Archyvuoti projektai jūsų sąraše. Jis lieka pasiekiamas visiems; Grąžinti šį projektą iš archyvo sugrąžina jį atgal.
- Nebesekti šio projekto – projektas pašalinamas iš jūsų sąrašo. Kitiems jis lieka sistemoje, o jūs galite prie jo grįžti naudodami jo nuorodą.
Kaip tai padaryti
Dauguma šių veiksmų yra apsaugoti: pirmiausia Nustatymai skiltyje Prieinamumas įjunkite Įjungti pritaikymo neįgaliesiems režimą – po juo esantys mygtukai taps aktyvūs. Tada spustelėkite mygtuką ir patvirtinkite. Abu veiksmai taip pat pasiekiami projekto kortelės krumpliaračio meniu skiltyje Mano projektai.

Norėdami pašalinti projektą visiems, žr. Ištrinkite projektą.
Atnaujinta 2026 m. lapkričio 3 d.