තත්ය කාලීනව එකට සැලසුම් කරන්න
සබැඳිය ඇති සියලු දෙනා එකම ව්යාපෘතියක එකවර වැඩ කරන අතර, එකිනෙකා කරන වෙනස්කම් ක්ෂණිකව දකී.
ව්යාපෘතිය පිටපත් නොකර බෙදාගනී: ඔබ, ඔබේ සහකරු, පවුලේ අය සහ සැලසුම්කරු සියලු දෙනා එකම ව්යාපෘතියක වැඩ කරති. සුරැකීමක් හෝ නැවත පූරණය කිරීමක් අවශ්ය නැහැ.
වෙනස්කම් සියලු දෙනාටම එකවර පෙනේ
කෙනෙකු අමුත්තෙකු එක් කළත්, මේසයක නම වෙනස් කළත්, කාර්යයක් සම්පූර්ණ කළත්, පිටුව නැවත පූරණය නොකර තත්පර කිහිපයක් ඇතුළත එම වෙනස සියලු දෙනාගේ තිරයේ දිස් වේ.
ව්යාපෘතියේ සිටින්නේ කවුදැයි බලන්න
ඒ මොහොතේ ව්යාපෘතියේ සිටින පුද්ගලයන්ගේ ඡායාරූප, ප්ලස් ලකුණ සහිත වටකුරු බොත්තම අසල පිටුවේ ඉහළින් දිස් වේ. පුද්ගලයාගේ නම සහ ඔහුට සම්පූර්ණ ප්රවේශයද, නැතහොත් බැලීමට පමණක් හැකිද යන්න බැලීමට ඡායාරූපයක් මත දර්ශකය තබන්න.

ගිණුමක් නොමැතිව වෙබ් අඩවිය භාවිත කරන කෙනෙකුගේ නම නොපෙන්වයි. අනෙක් අයට ඔබ කවුදැයි පෙනීමට පුරනය වන්න.
කෙනෙකුට ආරාධනා කරන්න
ව්යාපෘතියේ සබැඳිය ඔවුන්ට යවන්න — ඔබේ ව්යාපෘතිය බෙදාගන්න බලන්න.
ඉඟි සහ වැදගත් සටහන්
- මෙනුවේ ව්යාපෘතියේ නාමය, අමුත්තන්ගේ ලැයිස්තුව තුළ මනාලිය සහ මනාලයා සඳහා නම් ඇතුළත් කරන විට ඔබ ටයිප් කරන යුවළගේ නම් පෙන්වයි.
- බැලීමට පමණක් ඇති සබැඳියක් භාවිත කරන පුද්ගලයන්ට සෑම වෙනසක්ම පෙනෙන නමුත් කිසිවක් වෙනස් කළ නොහැකියි.
යාවත්කාලීන කළේ 2026 ඉල් 3