Smazání účtu
Smažte svůj účet Planning.Wedding ze svého profilu.
- Otevřete Váš profil kliknutím na svou fotografii v horní části stránky.
- V části Smazat účet zapněte potvrzení.
- Zadejte své současné heslo a potvrďte.
Zaregistrovali jste se přes Google, Facebook nebo Apple a nikdy jste si nenastavili heslo? Heslo vám bylo zasláno v uvítacím e-mailu; můžete si ho také nejprve nastavit v části Změna hesla.
Projekty se sdílejí pomocí odkazů: před smazáním se ujistěte, že lidé, se kterými plánujete, mají od každého projektu, který si chtějí ponechat, odkaz s úplným přístupem.
Aktualizováno 3. listopadu 2026