Archivace projektu nebo zrušení jeho sledování
Udržujte svůj seznam přehledný, aniž byste cokoli mazali: dokončený projekt archivujte nebo zrušte sledování projektu, který už nepotřebujete.
Ani jedna z těchto akcí projekt nesmaže — pouze upraví váš vlastní seznam.
- Archivovat tento projekt — projekt se ve vašem seznamu přesune do části Archivované projekty. Zůstane dostupný všem; pomocí Obnovit tento projekt z archivu ho vrátíte zpět.
- Přestat sledovat tento projekt — projekt zmizí z vašeho seznamu. V systému zůstane dostupný ostatním a vy se k němu můžete vrátit pomocí odkazu.
Postup
Většina těchto akcí je chráněná: nejprve v boxu Přístup v části Nastavení zapněte Aktivovat režim zjednodušeného přístupu — tlačítka pod ním se aktivují. Poté klikněte na tlačítko a akci potvrďte. Obě možnosti najdete také v nabídce ozubeného kolečka na kartě projektu v části Moje projekty.

Chcete-li projekt odebrat všem, viz Smazání projektu.
Aktualizováno 3. listopadu 2026