Διαγραφή του λογαριασμού σας
Διαγράψτε τον λογαριασμό σας στο Planning.Wedding από το προφίλ σας.
- Ανοίξτε το Το προφίλ σας από τη φωτογραφία σας στο επάνω μέρος της σελίδας.
- Στην ενότητα Διαγραφή λογαριασμού, ενεργοποιήστε την επιβεβαίωση.
- Πληκτρολογήστε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασής σας και επιβεβαιώστε.
Εγγραφήκατε με Google, Facebook ή Apple και δεν ορίσατε ποτέ κωδικό πρόσβασης; Ο κωδικός πρόσβασής σας στάλθηκε στο e-mail καλωσορίσματος· μπορείτε επίσης να ορίσετε έναν από την ενότητα Αλλαγή κωδικού πρόσβασης πρώτα.
Τα έργα κοινοποιούνται μέσω των συνδέσμων τους: πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας, βεβαιωθείτε ότι τα άτομα με τα οποία σχεδιάζετε έχουν τον σύνδεσμο πλήρους πρόσβασης για κάθε έργο που θέλετε να διατηρήσουν.
Ενημερώθηκε 3 Νοεμβρίου 2026