Σχεδιάστε μαζί σε πραγματικό χρόνο
Όλοι όσοι έχουν τον σύνδεσμο εργάζονται ταυτόχρονα στο ίδιο έργο και βλέπουν αμέσως τις αλλαγές των υπολοίπων.
Ένα έργο κοινοποιείται, δεν αντιγράφεται: εσείς, ο/η σύντροφός σας, η οικογένειά σας και ο/η διοργανωτής/-τρια εργάζεστε όλοι στο ίδιο έργο. Δεν χρειάζεται ούτε αποθήκευση ούτε ανανέωση.
Οι αλλαγές εμφανίζονται ταυτόχρονα για όλους
Όταν κάποιος προσθέτει έναν καλεσμένο, μετονομάζει ένα τραπέζι ή ολοκληρώνει μια εργασία, η αλλαγή εμφανίζεται στις οθόνες όλων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα — χωρίς επαναφόρτωση της σελίδας.
Δείτε ποιοι βρίσκονται στο έργο
Οι εικόνες των ατόμων που βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στο έργο εμφανίζονται στην κορυφή της σελίδας, δίπλα στο στρογγυλό κουμπί με το σύμβολο συν. Τοποθετήστε τον δείκτη πάνω σε μια εικόνα για να δείτε το όνομα του ατόμου και αν έχει πλήρη πρόσβαση ή μόνο δικαίωμα προβολής.

Κάποιος που χρησιμοποιεί τον ιστότοπο χωρίς λογαριασμό εμφανίζεται χωρίς όνομα. Συνδεθείτε, ώστε οι υπόλοιποι να μπορούν να δουν ποιοι είστε.
Προσκαλέστε κάποιον
Στείλτε του τον σύνδεσμο του έργου — δείτε την ενότητα Μοιραστείτε το έργο σας.
Συμβουλές και σημαντικές σημειώσεις
- Ο τίτλος του έργου στο μενού εμφανίζει τα ονόματα του ζευγαριού όπως τα πληκτρολογείτε για τη νύφη και τον γαμπρό στην Λίστα καλεσμένων.
- Τα άτομα με σύνδεσμο μόνο για προβολή βλέπουν και αυτά κάθε αλλαγή, αλλά δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα.
Ενημερώθηκε 3 Νοεμβρίου 2026