Διαγράψτε ένα έργο
Διαγράψτε ένα έργο για όλους όσοι το παρακολουθούν.
Βήμα προς βήμα
Βήμα 1Ξεκλειδώστε τις ενέργειες
Οι περισσότερες από αυτές τις ενέργειες είναι προστατευμένες: πρώτα ενεργοποιήστε την επιλογή Ενεργοποίηση λειτουργίας προσβασιμότητας στο πλαίσιο Προσβασιμότητα των Ρυθμίσεις — τα κουμπιά από κάτω θα ενεργοποιηθούν.
Βήμα 2Διαγράψτε
Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή αυτού του project και επιβεβαιώστε. Το έργο αφαιρείται για όλους όσοι το παρακολουθούν και επιστρέφετε στη λίστα των έργων σας.

Συμβουλές και σημαντικές σημειώσεις
- Όποιος έχει σύνδεσμο πλήρους πρόσβασης μπορεί να διαγράψει ένα έργο — μοιραστείτε τον συγκεκριμένο σύνδεσμο μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.
- Τα αντίγραφα που δημιουργήθηκαν νωρίτερα είναι ξεχωριστά έργα και παραμένουν.
- Θέλετε απλώς να το αφαιρέσετε από τη λίστα σας; Αρχειοθετήστε το ή διακόψτε την παρακολούθησή του.
Ενημερώθηκε 3 Νοεμβρίου 2026