Αρχειοθετήστε ή διακόψτε την παρακολούθηση ενός έργου
Τακτοποιήστε τη λίστα σας χωρίς να διαγράψετε τίποτα: αρχειοθετήστε ένα ολοκληρωμένο έργο ή διακόψτε την παρακολούθηση ενός έργου που δεν χρειάζεστε πλέον.
Καμία από τις δύο ενέργειες δεν διαγράφει το έργο — απλώς αλλάζουν τη δική σας λίστα.
- Αρχειοθέτηση αυτού του project — το έργο μετακινείται στην ενότητα Αρχειοθετημένα projects της λίστας σας. Παραμένει ανοιχτό για όλους· η επιλογή Αναίρεση αρχειοθέτησης αυτού του project το επαναφέρει.
- Διακοπή παρακολούθησης αυτού του project — το έργο αφαιρείται από τη λίστα σας. Παραμένει στο σύστημα για όλους τους υπόλοιπους και μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτό μέσω του συνδέσμου του.
Πώς γίνεται
Οι περισσότερες από αυτές τις ενέργειες είναι προστατευμένες: πρώτα ενεργοποιήστε την επιλογή Ενεργοποίηση λειτουργίας προσβασιμότητας στο πλαίσιο Προσβασιμότητα των Ρυθμίσεις — τα κουμπιά από κάτω θα ενεργοποιηθούν. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί και επιβεβαιώστε. Και οι δύο επιλογές βρίσκονται επίσης στο μενού με το γρανάζι μιας κάρτας έργου, στην ενότητα Τα έργα μου.

Για να αφαιρέσετε ένα έργο για όλους, δείτε την ενότητα Διαγράψτε ένα έργο.
Ενημερώθηκε 3 Νοεμβρίου 2026