Izbrišite svoj račun
Izbrišite svoj račun Planning.Wedding v profilu.
- S svojo fotografijo na vrhu strani odprite Vaš profil.
- V razdelku Izbriši račun vklopite potrditev.
- Vnesite svoje trenutno geslo in potrdite.
Ste se registrirali z računom Google, Facebook ali Apple in nikoli niste nastavili gesla? Geslo je bilo poslano v pozdravnem e-poštnem sporočilu; najprej ga lahko nastavite tudi v razdelku Sprememba gesla.
Projekti so v skupni rabi prek svojih povezav: pred izbrisom se prepričajte, da imajo osebe, s katerimi načrtujete, povezavo s polnim dostopom do vsakega projekta, ki ga želite ohraniti.
Posodobljeno 3. november 2026