Arhiviraj projekt ali ga prenehaj spremljati
Uredi svoj seznam, ne da bi kar koli izbrisal: arhiviraj končan projekt ali prenehaj spremljati tistega, ki ga ne potrebuješ več.
Nobeno od teh dejanj ne izbriše projekta – spremenita samo tvoj seznam.
- Arhiviraj ta projekt – projekt se na tvojem seznamu premakne v Arhivirani projekti. Še vedno je odprt za vse; z možnostjo Prekliči arhiviranje projekta ga lahko vrneš nazaj.
- Prenehaj spremljati ta projekt – projekt izgine s tvojega seznama. V sistemu ostane za vse druge, do njega pa se lahko vrneš z njegovo povezavo.
Kako
Večina teh dejanj je zaščitena: najprej v polju Dostopnost v razdelku Nastavitve vklopi Vključi način za lažji dostop – gumbi pod njim bodo postali aktivni. Nato klikni gumb in potrdi. Obe možnosti sta tudi v meniju z zobnikom na kartici projekta v razdelku Moji projekti.

Če želiš projekt odstraniti za vse, glej Izbriši projekt.
Posodobljeno 3. november 2026