Hesabınızı silin
Planning.Wedding hesabınızı profilinizden silin.
- Sayfanın üst kısmındaki profil fotoğrafınızdan Profiliniz bölümünü açın.
- Hesabı Sil bölümünde onay seçeneğini etkinleştirin.
- Mevcut parolanızı yazın ve onaylayın.
Google, Facebook veya Apple ile kayıt oldunuz ve hiç parola belirlemediniz mi? Parolanız hoş geldiniz e-postasında gönderilmiştir; ayrıca önce Şifre Değiştir bölümünden bir parola belirleyebilirsiniz.
Projeler bağlantıları üzerinden paylaşılır: silmeden önce, birlikte plan yaptığınız kişilerin saklamalarını istediğiniz her proje için tam erişim bağlantısına sahip olduğundan emin olun.
3 Kasım 2026 tarihinde güncellendi