Bir projeyi silin
Projeyi takip eden herkes için silin.
Adım adım
1. adımİşlemlerin kilidini açın
Bu işlemlerin çoğu korumalıdır: önce Ayarlar bölümündeki Erişilebilirlik kutusunda Erişilebilirlik modunu etkinleştir seçeneğini açın; altındaki düğmeler etkinleşir.
2. adımSilin
Bu projeyi sil seçeneğine tıklayıp onaylayın. Proje, onu takip eden herkes için kaldırılır ve proje listenize dönersiniz.

İpuçları ve önemli notlar
- Tam erişim bağlantısına sahip herkes bir projeyi silebilir; bu bağlantıyı yalnızca güvendiğiniz kişilerle paylaşın.
- Daha önce oluşturulan kopyalar ayrı projelerdir ve kalmaya devam eder.
- Projeyi yalnızca listenizden mi kaldırmak istiyorsunuz? Bunun yerine arşivleyin veya takibini bırakın.
3 Kasım 2026 tarihinde güncellendi