Изтриване на акаунта
Изтрийте своя акаунт в Planning.Wedding от профила си.
- Отворете Вашият профил от снимката си в горната част на страницата.
- В Изтриване на профил включете потвърждението.
- Въведете текущата си парола и потвърдете.
Регистрирали сте се с Google, Facebook или Apple и никога не сте задавали парола? Паролата ви е изпратена в приветствения имейл; можете също първо да зададете парола в Промяна на парола.
Проектите се споделят чрез връзките им: преди да изтриете акаунта си, уверете се, че хората, с които планирате, разполагат с връзката за пълен достъп до всеки проект, който искате да запазят.
Обновено на 3 ноември 2026 г.