Odstránenie účtu
Odstráňte svoj účet Planning.Wedding zo svojho profilu.
- Otvorte Váš profil kliknutím na svoju fotografiu v hornej časti stránky.
- V časti Zmazať účet zapnite potvrdenie.
- Zadajte svoje aktuálne heslo a potvrďte odstránenie.
Zaregistrovali ste sa cez Google, Facebook alebo Apple a nikdy ste si nenastavili heslo? Heslo vám bolo odoslané v uvítacom e-maile; môžete si ho najprv nastaviť aj v časti Zmena hesla.
Projekty sa zdieľajú prostredníctvom odkazov: pred odstránením účtu sa uistite, že ľudia, s ktorými plánujete, majú odkaz s úplným prístupom ku každému projektu, ktorý si chcú ponechať.
Aktualizované 3. novembra 2026