Archivovanie projektu alebo zrušenie jeho sledovania
Usporiadajte si zoznam bez odstránenia čohokoľvek: dokončený projekt archivujte alebo zrušte sledovanie projektu, ktorý už nepotrebujete.
Ani jedna z týchto akcií projekt neodstráni — zmenia iba váš vlastný zoznam.
- Archivovať tento projekt — projekt sa vo vašom zozname presunie do časti Archivované projekty. Pre všetkých zostane otvorený; pomocou Zrušiť archiváciu tohto projektu ho vrátite späť.
- Prestať sledovať tento projekt — projekt zmizne z vášho zoznamu. V systéme zostane pre ostatných a môžete sa k nemu vrátiť pomocou jeho odkazu.
Postup
Väčšina týchto akcií je chránená: najprv zapnite Aktivovať prístupový režim v poli Prístup v časti Nastavenia — tlačidlá pod ním sa aktivujú. Potom kliknite na tlačidlo a potvrďte akciu. Obe možnosti nájdete aj v ponuke ozubeného kolieska na karte projektu v časti Moje projekty.

Ak chcete projekt odstrániť pre všetkých, pozrite si Odstránenie projektu.
Aktualizované 3. novembra 2026