Odstránenie projektu
Odstráňte projekt pre všetkých, ktorí ho sledujú.
Krok za krokom
Krok 1Odomknite akcie
Väčšina týchto akcií je chránená: najprv zapnite Aktivovať prístupový režim v poli Prístup v časti Nastavenia — tlačidlá pod ním sa aktivujú.
Krok 2Odstráňte projekt
Kliknite na Vymazať tento projekt a potvrďte. Projekt sa odstráni pre všetkých, ktorí ho sledujú, a vrátite sa do zoznamu projektov.

Tipy a dôležité poznámky
- Každý, kto má odkaz s úplným prístupom, môže projekt odstrániť — tento odkaz zdieľajte iba s ľuďmi, ktorým dôverujete.
- Skôr vytvorené kópie sú samostatné projekty a zostanú zachované.
- Chcete ho iba odstrániť zo svojho zoznamu? Namiesto toho ho archivujte alebo zrušte jeho sledovanie.
Aktualizované 3. novembra 2026