Видалення облікового запису
Видаліть свій обліковий запис Planning.Wedding у профілі.
- Відкрийте Ваш профіль, натиснувши на своє фото у верхній частині сторінки.
- У розділі Видалити обліковий запис увімкніть підтвердження.
- Введіть поточний пароль і підтвердьте дію.
Ви зареєструвалися через Google, Facebook або Apple і ніколи не встановлювали пароль? Пароль було надіслано у вітальному листі; також його можна спочатку встановити в розділі Змінити пароль.
Проєкти доступні за посиланнями: перш ніж видаляти обліковий запис, переконайтеся, що люди, з якими ви плануєте весілля, мають посилання з повним доступом до кожного проєкту, який вони мають зберегти.
Оновлено 3 листопада 2026 р.