Видаліть проєкт
Видаліть проєкт для всіх, хто на нього підписаний.
Крок за кроком
Крок 1Розблокуйте дії
Більшість цих дій захищено: спочатку ввімкніть Увімкнути режим доступності у блоці Доступ розділу Налаштування — кнопки під ним стануть активними.
Крок 2Видаліть проєкт
Натисніть Видалити цей проєкт і підтвердьте дію. Проєкт буде видалено для всіх, хто на нього підписаний, а ви повернетеся до списку проєктів.

Поради та важливі примітки
- Кожен, хто має посилання з повним доступом, може видалити проєкт — діліться цим посиланням лише з тими, кому довіряєте.
- Раніше створені копії є окремими проєктами й залишаються.
- Потрібно лише прибрати проєкт зі свого списку? Натомість заархівуйте його або скасуйте підписку.
Оновлено 3 листопада 2026 р.