Архівуйте проєкт або скасуйте підписку
Наведіть лад у списку, нічого не видаляючи: заархівуйте завершений проєкт або скасуйте підписку на той, який вам більше не потрібен.
Жодна з цих дій не видаляє проєкт — вони змінюють лише ваш власний список.
- Архівувати цей проєкт — проєкт переміщується до розділу Архівні проєкти у вашому списку. Він залишається доступним для всіх; пункт Розархівувати цей проєкт повертає його назад.
- Відписатися від цього проєкту — проєкт зникає з вашого списку. Для всіх інших він залишається в системі, а ви можете повернутися до нього за посиланням.
Як це зробити
Більшість цих дій захищено: спочатку ввімкніть Увімкнути режим доступності у блоці Доступ розділу Налаштування — кнопки під ним стануть активними. Потім натисніть потрібну кнопку й підтвердьте дію. Обидві дії також доступні в меню зі значком шестерні на картці проєкту в розділі Мої проєкти.

Щоб видалити проєкт для всіх, див. «Видаліть проєкт».
Оновлено 3 листопада 2026 р.