Slet din konto
Slet din Planning.Wedding-konto fra din profil.
- Åbn Din profil via dit billede øverst på siden.
- Under Slet konto skal du slå bekræftelsen til.
- Indtast din nuværende adgangskode, og bekræft.
Oprettede du din konto med Google, Facebook eller Apple og har aldrig angivet en adgangskode? Din adgangskode blev sendt i velkomstmailen. Du kan også først oprette en under Skift adgangskode.
Projekter deles via deres links: Før du sletter kontoen, skal du sikre dig, at de personer, du planlægger sammen med, har linket med fuld adgang til hvert projekt, de skal beholde.
Opdateret 3. november 2026