Planlæg sammen i realtid
Alle med linket arbejder i det samme projekt på samme tid og kan se hinandens ændringer med det samme.
Et projekt deles, det kopieres ikke: Du, din partner, din familie og din planlægger arbejder alle i det samme projekt. Der er ikke noget, der skal gemmes eller opdateres.
Ændringer vises for alle med det samme
Når nogen tilføjer en gæst, omdøber et bord eller markerer en opgave som udført, vises ændringen på alles skærm inden for få sekunder – uden at siden genindlæses.
Se, hvem der er i projektet
Billederne af de personer, der er i projektet lige nu, vises øverst på siden ved siden af den runde knap med et plustegn. Hold markøren over et billede for at se personens navn og se, om vedkommende har fuld adgang eller kun kan se projektet.

En person, der bruger webstedet uden en konto, vises uden navn. Log ind, så de andre kan se, hvem du er.
Inviter nogen
Send projektets link til dem – se Del dit projekt.
Tips og vigtige oplysninger
- Projektets titel i menuen viser parrets navne, sådan som du indtaster dem for bruden og gommen i Gæsteliste.
- Personer med et link med kun visning kan også se alle ændringer, men kan ikke ændre noget.
Opdateret 3. november 2026