Fjern gæster
Slet én gæst, eller ryd hele listen, og begynd forfra.
Fjern én gæst
Klik på skraldespanden ved siden af gæsten på listen eller på Fjern denne gæst nederst i gæstens profil, og bekræft. Gæsten fjernes også fra sin plads på alle bordplaner.
Fjern alle gæster
Åbn Indstillinger → Fjern alle gæster over gæstelisten, og bekræft. Bruden og gommen bliver; dine familier, hovedretter og brugerdefinerede felter bliver også.

Tips og vigtige oplysninger
- Fjernelse kan ikke fortrydes. Download listen først, hvis du måske får brug for den — se Eksportér din gæsteliste til PDF eller Excel.
- Vil du erstatte listen med en ny fil? Importen kan gøre det hele på én gang — se Importér din gæsteliste fra Excel, CSV eller et foto.
- Personale fjernes separat under Indstillinger → Personale.
Opdateret 3. november 2026