Nulstil projektets links
Afbryd adgangen for alle, der har projektets links, og få nye links.
Der findes ikke en liste over inviterede personer, som kan fjernes én ad gangen: Adgangen er selve linket. Hvis du vil afskære alle, skal du erstatte linkene.
Før du går i gang
- Log ind på din konto, og åbn projektet med dets link med fuld adgang.
- De fleste af disse handlinger er beskyttede: Slå først Aktivér tilgængelighedstilstand til i boksen Adgang under Indstillinger – knapperne nedenunder bliver aktive.
- Klik på Nulstil adgangs-ID’er, og bekræft.
- Projektet får nye links med fuld adgang og kun visning; de gamle links holder op med at virke for alle andre.
- Del det nye link med de personer, der fortsat skal have adgang – se Del dit projekt.
Opdateret 3. november 2026