Poista tilisi
Poista Planning.Wedding-tilisi profiilistasi.
- Avaa Profiilisi napsauttamalla kuvaasi sivun yläreunassa.
- Ota kohdassa Poista tili vahvistus käyttöön.
- Kirjoita nykyinen salasanasi ja vahvista poisto.
Rekisteröidyitkö Googlella, Facebookilla tai Applella etkä ole koskaan määrittänyt salasanaa? Salasanasi lähetettiin tervetuloviestissä. Voit myös määrittää sen ensin kohdassa Vaihda salasana.
Projektit jaetaan niiden linkkien avulla: varmista ennen tilin poistamista, että suunnittelukumppaneillasi on niiden projektien täydet käyttöoikeudet sisältävä linkki, jotka haluat heidän säilyttävän.
Päivitetty 3. marraskuuta 2026