Arkistoi projekti tai lopeta sen seuraaminen
Pidä luettelosi järjestyksessä poistamatta mitään: arkistoi valmis projekti tai lopeta sellaisen projektin seuraaminen, jota et enää tarvitse.
Kumpikaan toiminto ei poista projektia – ne muuttavat vain omaa luetteloasi.
- Arkistoi tämä projekti – projekti siirtyy luettelossasi kohtaan Arkistoidut projektit. Se on edelleen kaikkien käytettävissä; Palauta tämä projekti arkistosta palauttaa sen takaisin.
- Lopeta tämän projektin seuraaminen – projekti poistuu luettelostasi. Se säilyy järjestelmässä kaikkien muiden käytettävissä, ja voit palata siihen sen linkillä.
Näin se tehdään
Useimmat näistä toiminnoista on suojattu: ota ensin käyttöön Ota käytettävyystila käyttöön kohdassa Asetukset olevassa Käytettävyys-ruudussa – sen alapuolella olevat painikkeet aktivoituvat. Napsauta sitten painiketta ja vahvista. Molemmat toiminnot löytyvät myös projektikortin rataskuvakkeen valikosta kohdassa Omat projektini.

Jos haluat poistaa projektin kaikilta, katso Projektin poistaminen.
Päivitetty 3. marraskuuta 2026