Nollaa projektin linkit
Katkaise projektin linkkien käyttöoikeudet kaikilta ja luo uudet linkit.
Kutsuttuja henkilöitä ei voi poistaa yksi kerrallaan luettelosta: käyttöoikeus perustuu itse linkkiin. Jos haluat katkaista kaikkien käyttöoikeudet, vaihda linkit.
Ennen kuin aloitat
- Kirjaudu tilillesi ja avaa projekti täydet käyttöoikeudet antavalla linkillä.
- Useimmat näistä toiminnoista on suojattu: ota ensin käyttöön Ota käytettävyystila käyttöön kohdassa Asetukset olevassa Käytettävyys-ruudussa – sen alapuolella olevat painikkeet aktivoituvat.
- Napsauta Nollaa käyttöavaimet ja vahvista.
- Projektille luodaan uudet täydet käyttöoikeudet antavat ja vain katseluun tarkoitetut linkit; vanhat linkit lakkaavat toimimasta kaikilla muilla.
- Jaa uusi linkki niille, joiden pitäisi säilyttää käyttöoikeus – katso Projektin jakaminen.
Päivitetty 3. marraskuuta 2026