Peruuta tilauksesi
Lopeta yritystilauksesi – mitä profiileillesi tapahtuu ja miten voit palata palveluun.
Vaihe vaiheelta
Vaihe 1Avaa peruutus
Napsauta yrityssivullasi kohdassa Laskutustiedot Peruuta tilaus.
Vaihe 2Vahvista
Napsauta Peruuta tilaus ja poista jäsenyys ja vahvista peruutus. Saat sähköpostin, jossa ilmoitetaan tilauksen peruuttamisesta.
Mitä seuraavaksi tapahtuu
- Yritysprofiilisi katoavat hausta heti.
- Tilaus päättyy heti ilman hyvitystä kuukauden jäljellä olevasta osasta.
- Profiileja ei poisteta: voit aktivoida ne uudelleen valinnalla Uusi jäsenyys tai poistaa ne itse valinnalla Poista tämä yritys.
Vinkkejä ja tärkeitä huomioita
- Jos palaat myöhemmin, uusi tilaus alkaa ilman uutta kokeilujaksoa – katso Tilaus ja maksuton kokeilujakso.
- Haluatko lopettaa maksamisen vain yhden profiilin osalta? Poista sen lisenssi – katso Usean profiilin lisenssit.
Päivitetty 3. marraskuuta 2026