Suunnittele yhdessä reaaliajassa
Kaikki linkin saaneet työskentelevät samassa projektissa samanaikaisesti ja näkevät toistensa muutokset heti.
Projekti jaetaan, ei kopioida: sinä, kumppanisi, perheesi ja suunnittelijasi työskentelette kaikki samassa projektissa. Mitään ei tarvitse tallentaa tai ladata uudelleen.
Muutokset näkyvät kaikille heti
Kun joku lisää vieraan, nimeää pöydän uudelleen tai merkitsee tehtävän tehdyksi, muutos näkyy kaikkien näytöllä muutamassa sekunnissa – sivua ei tarvitse ladata uudelleen.
Näe, ketkä ovat projektissa
Projektissa parhaillaan olevien henkilöiden kuvat näkyvät sivun yläreunassa pyöreän pluspainikkeen vieressä. Näet henkilön nimen sekä sen, onko hänellä täydet käyttöoikeudet vai ainoastaan katseluoikeus, kun viet osoittimen kuvan päälle.

Ilman tiliä sivustoa käyttävä henkilö näkyy ilman nimeä. Kirjaudu sisään, jotta muut näkevät, kuka olet.
Kutsu joku mukaan
Lähetä hänelle projektin linkki – katso Projektin jakaminen.
Vinkkejä ja tärkeitä huomioita
- Valikossa näkyvä projektin otsikko näyttää parin nimet siinä muodossa kuin kirjoitat ne morsiamelle ja sulhaselle kohdassa Vieraslista.
- Vain katseluun tarkoitetun linkin saaneet näkevät kaikki muutokset, mutta eivät voi muuttaa mitään.
Päivitetty 3. marraskuuta 2026