Șterge-ți contul
Șterge-ți contul Planning.Wedding din profil.
- Deschide Profilul tău apăsând pe fotografia ta din partea de sus a paginii.
- În Șterge contul, activează confirmarea.
- Introdu parola actuală și confirmă.
Ți-ai creat contul cu Google, Facebook sau Apple și nu ai setat niciodată o parolă? Parola ți-a fost trimisă în e-mailul de bun venit; poți seta una și din Schimbă parola.
Proiectele sunt partajate prin linkurile lor: înainte de ștergere, asigură-te că persoanele cu care planifici au linkul cu acces complet pentru fiecare proiect pe care vrei să-l păstreze.
Actualizat la 3 noiembrie 2026