Salvează-ți proiectele în cont
Proiectele create fără un cont sunt adăugate în cont atunci când te autentifici din același browser.
Proiectele create fără un cont sunt reținute de browserul folosit. Pentru a le păstra, autentifică-te din acel browser:
- Deschide site-ul în browserul în care ai creat proiectele.
- Apasă pe Înregistrare sau Autentificare și autentifică-te.
- Site-ul va indica finalizarea sincronizării — proiectele sunt acum în contul tău și în Proiectele mele, pe orice dispozitiv.
Nu mai ai acces la browser? Un proiect se deschide în continuare folosind linkul său; deschide linkul, apoi autentifică-te pentru a-l păstra.
Actualizat la 3 noiembrie 2026