Resetează linkurile proiectului
Revocă accesul tuturor celor care au linkurile proiectului și generează unele noi.
Nu există o listă de persoane invitate pe care să le elimini una câte una: accesul este chiar linkul. Pentru a revoca accesul tuturor, înlocuiește linkurile.
Înainte să începi
- Autentifică-te în cont și deschide proiectul folosind linkul cu acces complet.
- Majoritatea acestor acțiuni sunt protejate: mai întâi activează Activează modul de accesibilitate în caseta Accesibilitate din Setări — butoanele de sub aceasta vor deveni active.
- Apasă Resetează ID-urile de acces și confirmă.
- Proiectul primește linkuri noi cu acces complet și doar pentru vizualizare; cele vechi nu mai funcționează pentru nimeni altcineva.
- Distribuie noul link persoanelor care ar trebui să păstreze accesul — vezi Distribuie proiectul.
Actualizat la 3 noiembrie 2026