Arhivează un proiect sau nu-l mai urmări
Păstrează-ți lista în ordine fără să ștergi nimic: arhivează un proiect finalizat sau nu mai urmări unul de care nu mai ai nevoie.
Niciuna dintre aceste acțiuni nu șterge proiectul — ele modifică doar propria ta listă.
- Arhivează acest proiect — proiectul este mutat la Proiecte arhivate în lista ta. Rămâne deschis pentru toată lumea; Dezarhivează acest proiect îl readuce în listă.
- Nu mai urmări acest proiect — proiectul este eliminat din lista ta. Rămâne în sistem pentru ceilalți, iar tu poți reveni la el folosind linkul.
Cum procedezi
Majoritatea acestor acțiuni sunt protejate: mai întâi activează Activează modul de accesibilitate în caseta Accesibilitate din Setări — butoanele de sub aceasta vor deveni active. Apoi apasă butonul și confirmă. Ambele opțiuni se găsesc și în meniul cu rotiță al cardului unui proiect, în Proiectele mele.

Pentru a elimina un proiect pentru toată lumea, vezi Șterge un proiect.
Actualizat la 3 noiembrie 2026