Ta bort ditt konto
Ta bort ditt Planning.Wedding-konto från din profil.
- Öppna Din profil via din bild högst upp på sidan.
- Under Ta bort konto aktiverar du bekräftelsen.
- Ange ditt nuvarande lösenord och bekräfta.
Registrerade du dig med Google, Facebook eller Apple och har aldrig angett ett lösenord? Ditt lösenord skickades i välkomstmeddelandet. Du kan också först ange ett under Byt lösenord.
Projekt delas via sina länkar: innan du tar bort kontot bör du se till att personerna du planerar med har länken med full åtkomst till alla projekt som de ska behålla.
Uppdaterad 3 november 2026