Planera tillsammans i realtid
Alla som har länken arbetar i samma projekt samtidigt och ser varandras ändringar direkt.
Ett projekt delas, det kopieras inte: du, din partner, din familj och din koordinator arbetar alla i samma projekt. Du behöver inte spara eller ladda om sidan.
Ändringar visas för alla samtidigt
När någon lägger till en gäst, byter namn på ett bord eller bockar av en uppgift visas ändringen på allas skärmar inom några sekunder – utan att sidan laddas om.
Se vilka som befinner sig i projektet
Bilderna på personerna som befinner sig i projektet just nu visas längst upp på sidan, bredvid den runda knappen med ett plustecken. Håll pekaren över en bild för att se personens namn och om hen har full åtkomst eller endast kan visa projektet.

Den som använder webbplatsen utan konto visas utan namn. Logga in så att de andra kan se vem du är.
Bjud in någon
Skicka projektets länk – se Dela ditt projekt.
Tips och viktig information
- Projektets titel i menyn visar brudparets namn så som du skriver dem för bruden och brudgummen i Gästlista.
- Personer med en länk för endast visning ser också alla ändringar, men kan inte ändra något.
Uppdaterad 3 november 2026