Återställ projektets länkar
Stäng av åtkomsten för alla som har projektets länkar och skapa nya.
Det finns ingen lista över inbjudna personer som du kan ta bort en i taget: själva länken ger åtkomst. Om du vill stänga av åtkomsten för alla byter du ut länkarna.
Innan du börjar
- Logga in på ditt konto och öppna projektet med länken som ger full åtkomst.
- De flesta av dessa åtgärder är skyddade: slå först på Aktivera tillgänglighetsläge i rutan Åtkomst under Inställningar – knapparna nedanför blir då aktiva.
- Klicka på Återställ åtkomst-ID:n och bekräfta.
- Projektet får nya länkar med full åtkomst och endast visning; de gamla länkarna slutar fungera för alla andra.
- Dela den nya länken med personerna som ska behålla åtkomsten – se Dela ditt projekt.
Uppdaterad 3 november 2026