Arkivera eller sluta följa ett projekt
Håll ordning i listan utan att ta bort något: arkivera ett avslutat projekt eller sluta följa ett projekt du inte längre behöver.
Ingen av åtgärderna tar bort projektet – de ändrar bara din egen lista.
- Arkivera det här projektet – projektet flyttas till Arkiverade projekt i din lista. Det förblir öppet för alla; Återaktivera det här projektet tar tillbaka det.
- Sluta följa det här projektet – projektet tas bort från din lista. Det finns kvar i systemet för alla andra, och du kan återvända till det med hjälp av länken.
Så gör du
De flesta av dessa åtgärder är skyddade: slå först på Aktivera tillgänglighetsläge i rutan Åtkomst under Inställningar – knapparna nedanför blir då aktiva. Klicka sedan på knappen och bekräfta. Båda alternativen finns också i kugghjulsmenyn på ett projektkort under Mina projekt.

Om du vill ta bort ett projekt för alla kan du läsa Ta bort ett projekt.
Uppdaterad 3 november 2026