מחיקת החשבון
מחקו את חשבון Planning.Wedding שלכם דרך הפרופיל.
- פתחו את הפרופיל שלך דרך התמונה שלכם בראש העמוד.
- ב-מחיקת חשבון, הפעילו את אפשרות האישור.
- הזינו את הסיסמה הנוכחית ואשרו.
נרשמתם באמצעות Google, Facebook או Apple ומעולם לא הגדרתם סיסמה? הסיסמה נשלחה באימייל קבלת הפנים; תוכלו גם להגדיר אותה תחילה ב-שינוי סיסמה.
הפרויקטים משותפים באמצעות הקישורים שלהם: לפני המחיקה, ודאו שלאנשים שאתם מתכננים איתם יש קישור עם גישה מלאה לכל פרויקט שתרצו שישמרו.
עודכן ב־3 בנובמבר 2026