מחיקת פרויקט
מחקו פרויקט עבור כל מי שעוקב אחריו.
שלב אחר שלב
שלב 1פתיחת הפעולות
רוב הפעולות האלה מוגנות: תחילה הפעילו את הפעלת מצב נגישות בתיבת נגישות וגישה של הגדרות — הכפתורים שמתחתיה יהפכו לפעילים.
שלב 2מחיקה
לחצו על מחיקת פרויקט זה ואשרו. הפרויקט יוסר עבור כל מי שעוקב אחריו, ואתם תחזרו לרשימת הפרויקטים שלכם.

טיפים והערות חשובות
- כל מי שיש לו קישור עם הרשאת עריכה מלאה יכול למחוק פרויקט — שתפו את הקישור הזה רק עם אנשים שאתם סומכים עליהם.
- עותקים שנוצרו בעבר הם פרויקטים נפרדים ויישארו במערכת.
- רק רוצים להסיר אותו מהרשימה שלכם? במקום זאת, העבירו אותו לארכיון או הפסיקו לעקוב אחריו.
עודכן ב־3 בנובמבר 2026