אפשרו לאורחים להעלות תמונות
האורחים מוסיפים את התמונות שלהם דרך אתר החתונה שלכם, והן נשמרות באלבום התמונות שאחרי החתונה.
האורחים לא צריכים את הפרויקט: הם מעלים את התמונות שלהם באתר החתונה שלכם, והתמונות נשמרות באלבום אחרי החתונה שלכם.
שלב אחר שלב
שלב 1הוספת אזור התמונות לאתר
באתר שלכם יש אזור "העלאת תמונות" (אם הוא לא מופיע, הוסיפו אותו באמצעות סימן ה־+ שבין האזורים). ב־הגדרה שלו תוכלו לבחור אם המבקרים יכולים להעלות תמונות, ואם הם יראו את התמונות של כולם או רק את התמונות שלהם.
שלב 2שיתוף הקישור
שתפו את הקישור לאתר שלכם — או הדפיסו מהגדרות התמונות באתר את כרטיס השולחן עם קוד ה־QR והניחו אותו על השולחנות.
שלב 3צפייה בתמונות
התמונות שהועלו מופיעות ב־אחרי החתונה, ושם תוכלו לסדר ולהוריד אותן.
התמונות של האורחים נספרות במסגרת אותה מגבלה: 30 תמונות, או 1,000 תמונות במנוי Premium.
עודכן ב־3 בנובמבר 2026