שיתוף הפרויקט
הזמינו את בן או בת הזוג, בני המשפחה או מפיק החתונה באמצעות קישור עם הרשאת עריכה מלאה או לצפייה בלבד.
כל מי שתתנו לו קישור לפרויקט יוכל לפתוח אותו — ללא צורך בחשבון. יש שני סוגי קישורים: אחד מאפשר לערוך, והשני מאפשר לצפות בלבד.
שלב אחר שלב
שלב 1פתיחת חלון שיתוף פעולה
לחצו על הכפתור העגול עם סימן הפלוס בראש כל אחד מדפי הפרויקט, ליד תמונת הפרופיל שלכם.

שלב 2בחירת סוג הגישה
- גישה מלאה — האדם יוכל לשנות הכול, כולל למחוק את הפרויקט.
- צפייה בלבד — האדם יוכל לראות את הפרויקט אך לא לשנות אותו. הקישור הזה מתחיל בסימן $.
שלב 3שליחת הקישור
- לחצו על העתקה ושלחו את הקישור בכל אפליקציית הודעות.
- אפשר גם להזין כתובת תחת או שתפו באימייל וללחוץ על שליחה.
- אפשר גם לאפשר לאדם לסרוק את קוד ה-QR תחת סרקו את קוד ה-QR באמצעות מצלמת הטלפון.
שלב 4פתיחת הקישור
הפרויקט נוסף אל הפרויקטים שלי. בזמן שהאדם נמצא בפרויקט, התמונה שלו מופיעה בראש הדף ליד התמונה שלכם, וכל שינוי מופיע אצל שניכם מיד.
טיפים והערות חשובות
- הקישור עם הרשאת העריכה המלאה פועל כמו מפתח: כל מי שיש לו אותו יכול לערוך או למחוק את הפרויקט. שתפו אותו רק עם אנשים שאתם סומכים עליהם.
- אנשים עם קישור לצפייה בלבד רואים בחלון הזה רק את הקישור לצפייה, ולכן אינם יכולים להעביר הרשאת עריכה.
- אין רשימה של אנשים שהוזמנו שאפשר להסיר ממנה אנשים בזה אחר זה. כדי לנתק את הגישה של כולם בבת אחת, השתמשו ב-הגדרות ← איפוס מזהי גישה ושתפו שוב את הקישור החדש.
- אותן אפשרויות שיתוף זמינות גם תחת הגדרות ← שיתוף פעולה.
פתרון בעיות
- האדם השני לא יכול לשנות דבר.
- הוא פתח קישור לצפייה בלבד (הקישור מתחיל ב-$). שלחו לו את הקישור של גישה מלאה.
- הדוא״ל עם הקישור לא הגיע.
- בקשו ממנו לבדוק את תיקיית הספאם, או העתיקו את הקישור ושלחו אותו בעצמכם. מספר הודעות הדוא״ל שניתן לשלוח מהחלון הזה מוגבל.
עודכן ב־3 בנובמבר 2026