Je account verwijderen
Verwijder je Planning.Wedding-account vanuit je profiel.
- Open Je profiel via je profielfoto bovenaan de pagina.
- Schakel de bevestiging in bij Account verwijderen.
- Vul je huidige wachtwoord in en bevestig.
Heb je je geregistreerd met Google, Facebook of Apple en nooit een wachtwoord ingesteld? Je wachtwoord is naar je welkomstmail gestuurd; je kunt ook eerst een wachtwoord instellen bij Wachtwoord wijzigen.
Projecten worden gedeeld via hun links: zorg voordat je je account verwijdert dat de mensen met wie je samenwerkt de link met volledige toegang hebben van elk project dat ze willen behouden.
Bijgewerkt op 3 november 2026